• Aktuelt

Soranerfrokost 3. august 2017

Fhv. Formand, og i dag fungerende ditto, Henning Molin(S46), åbnede festlighederne med at tilkendegive, at vi skulle synge den sædvanlige sang, og denne gang de 3 første vers. Efter hurraråbene for skolen og udnævnelsen af Lars Herborg(S53) til ceremonimester, talte Hovmester Andreas Christiani(R57) om hvad vi skulle have at spise, samt om hvem der havde fremskaffet og produceret herlighederne.

Sorø Akademis Skole Jubilardag 2017

Lørdag den 17. Juni 2017
Køreturen fra Frederiksberg i København til Sorø tager ca. 50  minutter. Fra det tidspunkt jeg tager plads foran rettet i bilen og indtil jeg køre gennem Klosterporten mærker jeg en indre glæde brede sig i mit sind og i min krop. I takt med at jeg tilbagelægger kilometer for kilometer stiger glædesbarometeret og jeg kan mærke at blodtrykket falder markant.

Valborgaften 30. april 207

Et større antal gammelsoranere med ledsagere samledes ved attentiden i Frederiksberg Have, omkring statuen af kong Frederik VI. Formand Christian Eugen-Olsen(R58) bød velkommen og forklarede om Valborgaftens betydning for især landbefolkningen i tidligere tider. Så afsang vi ”Når vildgåsen larmer Valborg nat”, hvorefter Erik Nordahl Svendsen(S64) berettede om 2 for majestæten dårlige hændelser i 1817.

Copyright © 2017 Soransk Samfund