• Aktuelt

Carmen Curlers - da DR kom til skolen

Skolen blev i efteråret 2022 kontaktet af DR, som var interesseret i at benytte Hovedbygningen, kirken og Akademihaven omkring skolen i forbindelse med optagelser til sæson 2 af den populære tv-serie, Carmen Curlers. Efter etablering af ”spilleregler” for optagelserne og forhandling om vilkår for leje af skolen, blev der optaget på skolen i to omgange, dels slutningen af 2022 og dels foråret 2023.

Overvågning af et komplekst medielandskab

Mit ophold på Sorø Akademi er uden tvivl i top-10 over gode oplevelser i mit liv. Jeg var meget glad for både kostskolen, gymnasiet og de flotte omgivelser omkring skolen. Jeg har fortsat flere gode venner fra min tid på Sorø Akademi. Jeg kommer i byen flere gange om året og skal altid ned forbi akademigrunden, søen og parken. Jeg har ikke været så aktiv i Soranernetværket i mange år, men er dog kommet ind over gammelsoranergolf for et par år siden.

Julen nærmer sig på Frederiksdal Slot

Af Sigismund Ahlefeldt-Laurvig (S12) og Christine Bang Andersen (S11)
Denne artikel kunne sagtens handle om Sigismund Ahlefeldt-Laurvigs rygsækrejse gennem Kina efter gymnasiet, interessen for tai chi, som han fik mulighed for at dyrke under et længere ophold på et kloster i de kinesiske bjerge eller endda om hans vandreture i Iran. I stedet har vi fokus tættere på herhjemme - nemlig på Sigismunds spændende arbejde som den unge ejer af Frederiksdal Slot.

Copyright © 2020 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.