Soranergolf 2018

Så er årets matchprogram lagt tilrette og hele 7 matcher datolagt. Et spændende program venter, og det er håbet at vi år ser mange gamle Soranere på golfbanen i én af de mange matcher - også meget gerne spillere vi ikke har set tidligere år. 

Som det fremgår er flere matchers greenfee generøst sponsoreret, og derfor en stor tak til Dan Kongsted, Axel Henriques og Ole Linnemann-Schmidt. Frokost betales hver gang af deltagerne selv.

NYE SORANERGOLFERE.....er mere end almindeligt velkomne under fanen. Har du kendskab til Soranergolfere der kunne tænke sig at deltage og få sendt invitation til deltagelse, så kontakt Dan Kongsted og kom med til de festlige og konkurrencefyldte matcher med den helt særlige Soraner-ånd.

OPSTARTSMATCH
Årets første match er i år søndag den 29. april og finder sted på Asserbo med Dan Kongsted som vært. Meld dig derfor til på adressen dk(at)cervius.dk

SORANERMATCHEN
Soranermatchen 2018 afvikles lørdag den 15. september på Sorø Golfklubs pragtfulde bane i Suserup. Endnu engang skal den traditionsrige match spilles på banen i Sorø, og den ærefulde titel som vinder af den smukke Soranerpokal findes.

“PANDUROS PUTTER” - HERLOVIANERMATCHEN
Én af årets vigtigste matcher. Efter det forsmædelige nederlag til Herlovianerne sidste år på Ledreborg dejlige bane, skal vi nu igen til oktober (endelig dato kommer snarest..) prøve at vinde “Panduros putter” trofæet tilbage til den plads hvor det retteligt hører hjemme: på Sorø Akademi. Det kræver imidlertid erfaringsmæssigt, en stor flok veltrænede og særdeles godt forberedte spillere i deres bedste form, så håbet er klart, at vi i år stiller med et rigtig skarpt hold. Sæt derfor kryds i kalenderen så snart datoen endeligt meldes ud. Årets match finder i år sted på Kokkedal Golfklubs bane. Don’t miss it!

SPONSORATER
Sponsorater i form af vingaver, golfbolde og lignende sager, modtages med stor tak og er med til at gøre de mange matcher omend endnu mere festlige og glorværdige. Så sig endelig til hvis du har lyst til at skænke et par Soranerpræmier til matcherne.

MATCHTILMELDING
For tilmelding og generelt henvendelser og information om Soranergolf, kontakt venligst Dan Kongsted på mailadressen: dk(at)cervius.dk eller SMS på tlf. 2163 3908.
På gensyn til én eller meget gerne flere, af årets mange matcher...:-)

Dan Kongsted

Følg Soranergolf på hjemmesiden eller på fb art

Du er ikke autoriseret til at kommentere.

Copyright © 2019 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.
Mere information OK. Det er forstået!