Støt Soransk Samfund

  Du kan støtte Soransk Samfund enten ved at blive medlem eller med økonomiske bidrag.

  Støt Soransk Samfund

  skolen1300

  Aktuelt

  Velkommen til årgang 2023

  Der var 192, som blev studenter fra Sorø Akademi i juni måned. Vi ønsker dem alle tillykke med eksamen og velkommen til Soransk Samfund. I har alle fået et års gratis medlemskab, og er i det år dimittend-medlemmer i Soransk Samfund.

  Læs mere …

  Årsfest 2023

  Kære Gammelsoranere. Vi vil endnu en gang invitere til Soransk Samfunds Årsfest.

  Læs mere …

  Komiker og ambassadør for Red Barnet

  Michael Schøt er kendt for sin flotte komikerkarriere der begyndte med hans debut på Kulkafeen i København i 1999, samme år, som han blev student fra Sorø Akademi. Mange kender ham nok mest som Satireministeren i Schøtministeriet, som hver fredag udgives via Facebook eller kan høres som podcast. I afsnittene kommer aktuelle politiske og samfundsrelaterede emner under kritisk behandling og giver lytteren en kort, men grundig opdatering på ugens politiske hykleri.

  Læs mere …

  Meningsfuldt praktikforløb hos SMILfonden

  Gammelsoraneren Line Weichel ('18) har i forbindelse med sin bacheloruddannelse i Leisure Management været i praktik hos SMILfonden, som støtter alvorligt og kronisk syge børn.

  Læs mere …

  Lille uformel karateklub i København oprettet af gammelsoranere

  Sorø Karateklub Shinchukai dannede rammen for deres første møde, og flere år efter mødes tre tidligere studerende fra Sorø Akademi igen i Shinchukai’s tvillingeklub i København.

  Læs mere …

  Copyright © 2020 Soransk Samfund 

  Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.