Kvindenetværket besøgte Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter

Den 7. november besøgte Kvindenetværket Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter, hvor den nationale talentpleje ”Science Talenter” holder til. Det var superinteressant. Vi fik en fin rundvisning i de flotte lokaler ved projektleder Søren Peter Dalby Andersen og fik en masse at vide om talentplejen, herunder hvordan man efteruddanner lærere til såkaldte talentvejledere. Vi var 14 deltagere, et rigtig fint fremmøde. Bagefter tog vi hjem til Kirsten og spiste lækre sandwicher og fik en masse hyggesnak og lidt orientering om nye tiltag.

Vores næste arrangement er det årlige planlægningsmøde, denne gang den 29. januar 2022 hos Beth på Nykøbing Landevej i Slagelse. Der kommer nærmere information til medlemmerne hen under jul.

På mødet i januar håber jeg at have et par datoer, vi kan vælge imellem til et genbesøg i kirken i februar/marts, når restaureringen forhåbentlig er tilendebragt.

Vi vil forsøge os med en hvervekampagne, så vi kan få nogle flere medlemmer i aldersgruppen 40-60 år, dvs. årgangene i 80’erne og 90’erne. Til den ende har vi fået lov at låne Festsalen på Akademiet lørdag den 2. april. Det er vigtigt, at nuværende medlemmer kommer og bidrager til ”reklamen” for os, så sæt kryds i kalenderen allerede nu – det bliver fra kl. 10 til 14. Der vil være orientering om netværket, og så vil der blive et meget interessant foredrag, frokost og snak på kryds og tværs.

Vi vil forsøge at nå så mange som muligt med mails, men kan selvfølgelig ikke nå alle, så hvis I kender kvindelige soranere i den relevante aldersgruppe, så fortæl dem om arrangementet/os og få dem til at komme!!

Og så skifter vi i øvrigt navn, eller rettere sagt vi går tilbage til vores oprindelige navn Q-netværk. Det viser sig nemlig, at adskillige af de garvede medlemmer ligesom jeg selv i både bevidsthed og kalender altid bruger betegnelsen med Q. Denne navneforvirring er helt sikkert min skyld, jeg kan dog ikke huske, hvornår eller hvorfor jeg begyndte at kalde os Kvindenetværket, når jeg skrev om det. Det er noget sjusk, og nu skal det altså være slut!!

Bodil Wille Boisen S66

Q Viden Center

 

Udskriv

Du er ikke autoriseret til at kommentere.

Copyright © 2020 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.