Cecilie Ranthe Lyndrup

Soranske interview: CECILIE RANTHE LYNDRUP

Cecilie Ranthe Lyndrup blev student i 2014 efter fire år på Sorø Akademi. Hun var medlem af Team Danmark, og red ved siden af sin skolegang uafbrudt. Det store slid har resulteret i medaljer ved Danmarksmesterskaberne, De Nordiske Mesterskaber og ved Europamesterskaberne. Hun har senere læst finansøkonomi og arbejder nu med sociale media i Dansk Farmaceutisk Industri, som sælger vitaminer.

Hvad er dine bedste minder fra Sorø Akademi? Hvilke værdier har du taget med dig og brugt?
Det bedste ved at gå på skolen var de helt specielle traditioner, som man ikke ser på andre gymnasier. Vandballet, kongeballet, reglerne om brønden og generelt den flotte skole. Det er et historisk og traditionsrigt sted. Jeg vil aldrig glemme min tid på akademiet. 
Jeg gik på akademiet med Team Danmark-støtte over 4 år, så jeg kunne nå at dyrke min ridning ved siden af gymnasiet. Jeg har lært, at det kræver struktur og planlægning af hverdagen når man både skal gå i gymnasiet og ride på landsholdet. Det har nogle gange krævet at jeg måtte vælge ting fra.

Hvordan var det at gå på skolen i fire år?
Jeg synes det var fint at gå på skolen i 4 år. De første 3 år fulgte jeg en klasse, hvor der var nogle fag, jeg ikke havde. Det sidste år gik jeg i flere forskellige klasser. Det var faktisk meget sjovt. Jeg lærte en masse mennesker at kende.
Hvad er dit livs største lærestreg siden du forlod skolen?
Jeg synes ikke rigtig jeg har haft en stor lærestreg endnu, men det kan jo komme. Jeg blev jo student i 2014, så læste jeg finansøkonomi direkte efter og så arbejder jeg nu for Dansk Farmaceutisk Industri.

Hvem/hvad er din største inspiration?
Jeg har som sådan ikke haft noget idol, men jeg har altid stræbt efter at blive den bedste til at ride. Det har altid været mig en kæmpe motivation, at se andre dygtige ryttere og træne efter at blive en af de bedste – ligesom dem.

Hvad kan du ikke leve uden? Hvad får dig ud af sengen hver morgen?
Jeg kommer ud af sengen om morgenen, fordi jeg godt kan lide min hverdag med mit arbejde og min træning om eftermiddagen.

Hvad har du i køleskabet?
Der er nogle gange lidt tomt, men der er altid parmesanost, mælk og artiskokker.

Tags: interview

Udskriv

Du er ikke autoriseret til at kommentere.

Copyright © 2020 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.