Lad jubilar-dagen slutte af med bål

Vi er nok en del, der skal fejre studenterjubilæum – i den ene eller den anden størrelsesorden – på vor gamle skole sankthansaftensdag.
Men fejringen behøver jo ikke slutte, mens solen står på himlen.

Må jeg, der nu sidder i bestyrelsen for Tersløsegaard, gøre opmærksom på, at jubilarer og alle andre kan fortsætte til bål og underholdning på Holbergs gamle gods, når diverse gemytlige sammenkomster efter den mere formelle del i kirke og hovedbygning er slut.

HolbergTeatret opfører jo igen i år en Holberg-forestilling i Akademihaven, som sædvanlig i slutningen af juni, og det er teatrets leder, Niels Vandrefalk, der på Tersløsegaard fra kl. 20 med et par af sine skuespillere giver en smagsprøve på årets opsætning, dennegang den mest aktuelle i forhold til dagen, det er nemlig Kilde-Reysen, som ikke hører til Holbergs mest spillede komedier, men den foregår altså selveste sankthansaften.

Båltaleren 2018 er også den mest aktuelle for os gammelsoranere, det er nemlig rektor Kristian Jacobsen, der kommer og lægger op til aftenens højdepunkt, bålet – og det bliver tændt på ægte gøglervis, ved at Vandrefalken spyr ild. Og så er der midsommersange og mulighed for at købe diverse forfriskninger.

Hvis man kommer med tog til Sorø, er der diverse taxa-selskaber, der kan transportere én fra Sorø til Tersløsegaard og tilbage til stationen.
Ses?

Susanne Søhuus ´68

Du er ikke autoriseret til at kommentere.

Copyright © 2019 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.
Mere information OK. Det er forstået!