• Netværk
  • Jysk afdeling
Jysk afdeling
Lokal afdelinger Åben 4 Brugere

Jysk afdeling har en bestyrelse, som fungerer med baggrund i vedtægterne for Soransk Samfund. Afdelingen modtager årligt et yderst beskedent driftstilskud fra Soransk Samfund. Men vi er vante til selv at tage læderet frem, så vi overlever. Vedtægterne for samfundet kan findes i menuen til venstre, hvoraf fremgår, at afdelingen har et født bestyrelsesmedlem i hovedorganisationen ( § 9 ). I øvrigt er vi underlagt vedtægten, men tager let på §§ 13-15.

Bestyrelsen i Jysk Afdeling vælges på den årlige generalforsamling, der afholdes i forbindelse med Batøkstævnet Kr. Himmelfartsdag.

Jysk afdeling har 2 årlige arrangementer: Batøkstævnet og Holbergs fødselsdag. Detaljer og annoncering sker gennem Soranerbladet, men vil fremover også komme på denne side.

Herudover vil der blive gennemført arrangementer, som medlemmerne eller bestyrelsen måtte komme på eller finde interesse i.

Afdelingen har et erklæret mål om også at møde de yngre medlemmer f.eks. gennem erhvervsbesøg og netværk i det jyske. Interesserede heri er meget velkomne til at kontakte Christian eller Anders, også med ideer og forslag.

Copyright © 2020 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.