To nye bestyrelsesmedlemmer

På generalforsamlingen torsdag 5. april blev Jesper Hertz (S12) og Erik Rosenkjær (S12) valgt ind i bestyrelsen. Her giver de en kort præsentation af sig selv.

jesper hertz wJesper Hertz dimitterede i 2012, og læser i dag cand.ling.merc, en markedsføringsuddannelse på tysk, på CBS. Jesper er lige hjemvendt fra et praktikophold hos Udenrigsministeriet i eksportafdelingen på Generalkonsulatet i Hamborg. Han arbejder til daglig som forretningsudvikler, hvor han er med til at opbygge et tysk marked for brands'ne HUSK og FiberHUSK. Jesper er i øvrigt næstformand på Soranernes Hus og degn for sin gang på kollegiet.  

erik rosenkjaer wErik Rosenkjær dimitterede også i 2012, og læser i dag cand.merc.fir på CBS. Erik er næsten færdig med sin afhandling, og er på nuværende tidspunkt specialist hos AP Pension, hvor han ansættes fuldtid pr. 1. juli. Erik er i øvrigt allerede en aktiv skikkelse i soransk regi, da han opererer som degn på sin gang på Soranernes Hus, hvor han også udfylder kassererrollen i husets bestyrelse. 

 

Træder direkte ind i festudvalget
Samtidig med at Jesper og Erik er blevet valgt ind i bestyrelsen, er de også blevet udpeget til festudvalg. Og de kom i den anledning med denne kommentar: - Vi ønsker at aktivere de unge og sikre et fortsat stærkt Soransk Samfund til de kommende år, og samtidig holde de gamle traditioner ved lige i sammenspil med en åbenhed overfor nye initiativer. Der har været en positiv udvikling at se hos årsfesten under Stine Sif Mørkeberg, og denne ønsker vi at fortsætte. Sammen mener vi, at vi udgør en nyttig kombination af kompetencer, som vil komme årsfesten til gode.

 

Tags: bestyrelse

Du er ikke autoriseret til at kommentere.

Copyright © 2019 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.
Mere information OK. Det er forstået!