• Soransk Samfund
  • Støt Soransk Samfund

Du kan støtte Soransk Samfund på flere måder

Medlemsskab
En gang imellem spørger nogen; "Hvad får jeg ud af at være medlem af Soransk Samfund?". Og det er et berettiget spørgsmål. 
Du får mulighed for at deltage i Samfundets arrangementer, og du får mulighed for at opretholde kontakten med menneskerne og miljøet rundt Sorø Akademi.
I tillæg får du Soranerbladet 4 gange om året enten med posten eller på mail.

Ved at være medlem af Soransk Samfund kan du være med til at gøre Soransk Samfund til en levende forening. Og det gør du ved at deltage i nogen af vores arrangementer og aktiviteter.

HUSK AT - dimittender har et års gratis medlemskab.

Hvorfor skal vi logge ind på hjemmesiden?
Alle gammelsoranere, medlemmer og ikke-medlemmer, kan få brugernavn og adgangskode til hjemmesiden. Når du registrere dig får du en adgangskode så du kan logge dig ind og derved få tilgang til mere information. Du kan finde frem til andre gammelsoranere fra din årgang, og du kan følge nogen af de soranske netværk. Du kan opdatere din profil (adresse, telefon, mail, osv). Hvis du registrere dig, og du i tillæg er medlem, kan du også kommentere på de forskellige indlæg. Og du kan finde gamle numre af Soranerbladet.

Du kan selv vælge om dine personlige oplysninger (adresse, telefon og fødselsdato) skal være skjult eller synlig for andre. Oplysningerne her på siden anvendes af gammelsoranere, når de f.eks. arrangerer deres jubilæer.

Udskriv

Copyright © 2020 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.